Wie is Housecube?

Housecube is Harm Bekker. Heeft aan het HBO in Den Bosch een opleiding bouwkunde afgerond en is werkzaam bij de overheid.

Profile

Als klein mannetje van 5/6 legde hij bij zijn ouders al plaatjes uit de jaren 60’s op de pick-up. Harm is zo bekend geraakt met de muziek van de jaren 50/60 tot nu. Er zijn maar weinig nummer die hij niet kent.

Profile

Rond zijn 15e / 16e was Harm niet weg te slaan bij alles wat DJ’s deden. Cd’s van DJ’s, discotheken waar DJ’s draaiden en video’s van DJ-sets waren niet veilig voor hem. Tijdens zijn middelbare schooltijd werkte hij waar het kon om zo snel mogelijk platenspelers en een mengpaneel te kunnen kopen. Dit kostte hem bijna zijn eindexamen maar de platenspelers en het mengpaneel waren binnen. Vanaf zijn 16e draaide Harm in een bardancing in Millingen aan de Rijn. Hier heeft hij verschillende residenties gehad bij verschillende soorten bardancings en eigenaren. Door het verschillende publiek heeft hij geleerd gevarieerd te draaien en voor ieder wat wils te draaien. Omdat vrouwen sneller op de dansvloer staan, zul je ook nu in zijn sets vrouwfriendly muziek horen om de dansvloer vol te krijgen.

Harm heeft in verschillende clubs gedraaid in Nijmegen en omgeving waaronder bijvoorbeeld: De Compagnie, Riva, Extase, De Spijker & de Wolk, De Boogie Woogie, The Underground, Roest, O42, The Change, De Malle Molen e.d. Ook heeft Harm op verschillende festivals / feesten gedraaid zoals de Houseofmuchique, feesten in de Wammes, studentenfeesten in Nijmegen en zelf georganiseerde feesten. 

Profile